Home> Nūhou> ʻO ka noiʻana o Scanner i loko o ka huakaʻi lāʻau lapaʻau
April 10, 2023

ʻO ka noiʻana o Scanner i loko o ka huakaʻi lāʻau lapaʻau

ʻO ke kūkuluʻana o kahi'ōnaehana o ka lāʻau lapaʻau e hoʻopili ponoʻia mai kahi Scanner maikaʻi, a me ke kaʻina hana holoʻokoʻa e hoʻohana ana i nā lāʻau lapaʻau a me ka hoʻohanaʻana i nā'ōnaehana palekana i nā kumu a hōʻoia i ka palekana palekana.

Hiki i ka helu o ke kiʻi o ka lāʻau lapaʻau ke hōʻoia i ka palekana o ka hoʻomaʻamaʻaʻana i nā lāʻau lapaʻau hoʻokele.

Hopena

1.ʻO ka hōʻoiaʻana i ka lāʻau lapaʻau i hōʻoiaʻia: e like me ka palapala hōʻoia lāʻau lapaʻau, e kiʻi i kaʻike lāʻau lapaʻau, e kāhea i keʻano o ka lāʻau lapaʻau Waiho i ka palapala hōʻoia olakino.

2. Scan Barcodes i nā WareHesudes:ʻO kēia hana e hōʻiliʻili i nā code balota e pili ana i nā lāʻau lapaʻau i laweʻia. ʻElua mau ala o ka mālamaʻana, sub-kūʻai-kūʻai aku i ka mālamaʻana a hoʻi i ka mālamaʻana.

3,ʻo ka waihona puke: hoʻokaʻawaleʻia i loko o ka waihona o ka waihona, ka laweʻana i waho o ka waihona, e hoʻopau i kaʻoihana, e like me kaʻoihana puka waho.
Waiwai
ʻO kaʻikepili i hōʻiliʻili i kaʻikepili Dynamic e like me ka hanaʻana, a me ka hoʻohālikelikeʻana i ka huiʻana o Pepania. Pūnaewele lawelawe lawelawe.
Akā naʻe, ua hāʻawi aku ke aupuni i kaʻikepiliʻikepili ma ka hoʻokōʻana i nā loiloi maikaʻi, e noi ana i ka mākeke, e noi ana i ka mākeke a me ke kūʻaiʻana aku nā lāʻau lapaʻau.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Kuleana kope © 2024 Guangzhou Winson Information Technology Co., Ltd. Nā kuleana a pau.

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna